Bøvlingbjerg
Ansvarlig indehaver: Susanne Pallestoft

Skal du handle bolig...?
...Så er Nybolig Lemvig et ordentligt valg af ejendomsmægler.

Hos Nybolig Lemvig møder du professionelle folk med mange års erfaring indenfor ejendomshandel i vort primære markedsområde - Lemvig Kommune fra Thyborøn i nord til Vemb i syd samt Vesterhavet og Gudum øst. Kontoret ledes af statsaut. ejendomsmægler & valaur Susanne Pallestoft og ejendomsmægler Brian Nees. Hos Nybolig Lemvig arbejder vi seriøst og målrettet på at give dig en ordentlig handel ved at lytte aktivt til dine behov.
Vi beskæftiger os med alle former for ejendomshandel og tilbyder endvidere rådgivning af køber og skødeskrivning. Vores store kendskab til det lokale ejendomsmarked giver os de bedste forudsætninger for at give dig en præcis vurdering af din bolig og gennemføre salgsarbejdet meget målrettet. Det giver de bedste resultater og sikrer dig en ordentlig handel. For os er en ordentlig vurdering, en ordentlig annoncering og en ordentlig fremvisning alt sammen en naturlig del af en ordentlig handel. Vores forretning finder du for enden af Vester (gå) gade lige ved rundkørslen, og der er offentlige parkeringspladser lige omkring os bl.a. på Havnen og ved Kvickly.
Nybolig Lemvig er en del af Nybolig kæden, hvor vi kan tilbyde et landsdækkende samarbejde. Desuden samarbejder vi med lokale pengeinstitutter bl.a. vestjyskBANK samt Nykredit Forsikring for at kunne give dig den bedste rådgivning om lånemuligheder og forsikring til konkurrence-dygtige priser.
Hvad enten du skal sælge eller købe, så sikrer Nybolig Lemvig dig en ordentlig handel.

Åbningstider:
Mandag - torsdag 09.00 - 17.00
Fredag                    09.00 - 16.00
Lørdag                    09.00 - 12.00

Bøvling Borgerforening | Kærvej 49 | 7650 Bøvlingbjerg | Tlf.: 29922459